Νέα Μανωλάδα: Δεν βρέθηκε λύση για τον αποκλεισμό 9χρονου απο το σχολείο λόγω του αδιάβατου οδικού δικτύου

Η ανάγκη της επίλυσης του προβλήματος με τον αποκλεισμό 9χρονου μαθητή από το σχολείο του εδώ και είκοσι ημέρες αλλά και γενικότερα του αποκλεισμού ολόκληρης της οικογένειας του στην περιοχή “Αρβανίτικα” της Νέας Μανωλάδας στη Βουπρασία Ηλείας, αποτέλεσε σήμερα αντικείμενο κινητικότητας μεταξύ της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, του ΓΟΕΒ αλλά και του ιδιώτη που εκτέλεσε το έργο με σκοπό την καλύτερη λειτουργία αρδευτικού συστήματος.

Παρ΄ όλα αυτά λύση δεν βρέθηκε ούτε σήμερα και όπως δήλωσε η γιαγιά του 9χρονου πριν λίγο στην ΕΡΤ, Αγγελική Αρβανιτάκη, η κατάσταση παραμένει ίδια. Το πρόβλημα μάλιστα σύμφωνα με την κα Αρβανιτάκη που εξέφρασε την δικαιολογημένη διαμαρτυρία της, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο από την στιγμή που ο εγγονός της, πρέπει να επισκέπτεται τακτικά κάποιους ειδικούς επιστήμονες στην περιοχή της Πάτρας και της Κ. Αχαίας.

Από την πλευρά του εκπρόσωπος των ιδιοκτητών ΤΑΧΙ στην περιοχή Τάσος Μυλωνόπουλος επιμένει ότι ο δρόμος παραμένει ακατάλληλος για πρόσβαση των αυτοκινήτων ετσι δεν μπορούν να παραλάβουν το παιδί, ενώ ο Διευθυντής του σχολείου Νέας Μανωλάδας Οδυσσέας Αλεξόπουλος, τονίζει ότι οι απουσίες του μαθητή είναι ήδη αρκετές και είναι άμεση ανάγκη να βρεθεί κάποια λύση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος