«Μπλόκαραν» την τοποθέτηση κεραίας στον Πύργο

Την εναντίωσή τους όσον αφορά την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο ύψος του κόμβο της οδού Κατακόλου στον Πύργο, εξέφρασαν για ακόμα μια φορά κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής, ενώ χθες κατάφεραν να σταματήσουν τις προσπάθειες του εργολάβου και του συνεργείου για την τοποθέτηση της συγκεκριμένης κεραίας.

Στο σημείο επικράτησε ένταση για λίγη ώρα, ενώ εκεί μετέβη και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, καθώς όπως είναι γνωστό, τόσο η δημοτική αρχή όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου έχουν διαφωνήσει με την συγκεκριμένη ενέργεια..

Η διαφωνία αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι το σημείο όπου είναι σχεδιασμένο για να τοποθετηθεί η συγκεκριμένη κεραία βρίσκεται σε ιδιαίτερα μικρή απόσταση από οικίες. Στην περιοχή υπάρχει το συγκρότημα κατοικιών της Εργατικής Εστίας και το 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, ενώ σε ιδιαίτερα μικρή απόσταση βρίσκονται νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι για την συγκεκριμένη κεραία, έχει χορηγηθεί άδεια από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων –ΕΕΤΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος