Μέχρι 31 Μαΐου η ρύθμιση οφειλών σε 50 δόσεις από ΔΕΥΑ Πύργου – Μέριμνα για ευπαθείς ομάδες

Ο Δήμος Πύργου ενημερώνει πως στο τέλος του μήνα Μαΐου εκπνέει η καταληκτική ημερομηνία για τη νέα πρόταση διακανονισμού οφειλών προς τη ΔΕΥΑΠ, όπως αυτή είχε λάβει έγκριση και από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις των καταναλωτών για τον διακανονισμό μπορούν να γίνουν έως τις 31/5/2023, και όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα δοθεί παράταση αυτής.

Σύμφωνα με την πρόταση που τεκμηριώθηκε επιστημονικά από αρμόδιο φορέα, οι οφειλές των καταναλωτών μπορούν να ρυθμιστούν σε έως 50 δόσεις (2%) επί της συνολικής οφειλής που έχει διαμορφωθεί έως τις 31/1/2023, χωρίς προκαταβολή, και με την προϋπόθεση ότι θα εξοφλούνται οι τρέχοντες λογαριασμοί.

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος είναι για άλλη μια φορά απόλυτος και σαφής ότι σε, ΑΜΕΑ ή οικογένειες με μέλος μεΑ, πολύτεκνες οικογένειας, άτομα τρίτης ηλικίας, δικαιούχους ΚΕΑ, και γενικώς συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσμενείς συνθήκες, δεν θα κόβεται το νερό. Θα εξαντλούνται όλες οι δυνατότητες και κάθε προσπάθεια εξεύρεσης κοινής λύσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος