Μεγάλη νίκη του Ιστορικού Αίαντα Γαστούνης

Ο ιστορικός Αίας Γαστούνης ήταν σκέτη «καταιγίδα» και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κερδίζοντας με σκορ 3 – 1 τον Εθνικό Σκουλικάδου!

Στο 34΄ο Αίας άνοιξε το σκορ όταν ο Βράπι βρέθηκε, έπειτα από μια μακρινή μπαλιά, στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού και με πλασέ νίκησε τον Γιαλμά γράφοντας το 0-1!  Στην επανάληψη και στο 53′ φοβερή μπαλιά του Δούλου ”τρύπησε” την άμυνα του Εθνικού, ο Βατσής βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να περάσει και τον Γιαλμά, αυτός τον ανέτρεψε, με τον κ. Χρονά να καταλογίζει το πέναλτι που εκτελεί ο Βατσής  και ευστοχεί! Ο Δαδάκος για λογαριασμό του Εθνικού Σκουλικάδου μείωσε στο 69 ενώ στο 95΄, τραγικό λάθος του γκολκίπερ του Εθνικού, που έχασε την μπάλα, μέσα από τα χέρια του και ο Καράμπελας έκανε το τελικό  1-3!

Η σύνθεση του Αίαντα: Λαδάς, Στανής(87΄Ρούνης), Κατελούζος(73΄Μπουρδέκας), Χαρίζι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Φονσέκα Ντελγκάδο, Καράμπελας, Βράπι

Στο μεταξύ με φοβερά παράπονα από τη διαιτησία, επέστρεψε από το Λουτρό της Αιτωλοακαρνανίας ο ΠΑΟΒ, τόσο για τον διαιτητή Νέου(Ηπείρου) όσο και με τους βοηθούς! Εστιάζοντας κυρίως σε δυο φασεις! Συγκεκριμένα όταν στο 55′ αποβλήθηκε ο Καφεντζής που αντέδρασε με εξύβριση , την ώρα που δέχτηκε σκληρό χτύπημα από αντίπαλό του στο κεφάλι και στο 40′ ακυρώθηκε γκολ του Πυρρή ως οφσάιντ,  σε μια πολύ οριακή φάση Έτσι ο ΠΑΟΒ  επέστρεψε μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το Λουτρό τ όπου αντιμετώπισε χθες τον Αμβρακικό επίσης για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος