Με «ατζέντα» το Λιμάνι Κατακόλου δήμαρχος Πύργου με αρχηγό ΓΕΝ

Εθιμοτυπική επίσκεψη αλλά με μια πλούσια «ατζέντα» θεμάτων πραγματοποίησε πρόσφατα ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος στον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη Π.Ν..

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Αντωνακόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Πετράκη για τη δωρεάν χαρτογράφηση του Λιμένα Κατακόλου που υλοποίησε το Π.Ν..

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος Πύργου πρότεινε στον Αρχηγό ΓΕΝ την επίσκεψη των πλοίων που συμμετέχουν στην άσκηση «Αριάδνη» και στο Κατάκολο -μέχρι στιγμής όλα καταπλέουν στην Πάτρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αντωνακόπουλος τόνισε τη μεγάλη ασφάλεια που παρέχει το λιμάνι Κατακόλου, όπως και τις δωρεάν λιμενικές διευκολύνσεις που θα παρέχονται.

Στο σημείο αυτό, υπογραμμίστηκε και η πρόταση κατάπλευσης Πολεμικών Πλοίων που διέρχονται στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, στο λιμάνι του Κατακόλου, ώστε να αποτελέσουν και «εκθέματα» σε οργανωμένες εκδρομές μαθητών.

Τέλος, ο Δήμαρχος Πύργου παρουσίασε στον Αρχηγό ΓΕΝ την πρόταση για τη δημιουργία του CINE Φάρος στον Φάρο του Κατακόλου, για να προβληθούν τον Αύγουστο γνωστές και αγαπημένες ταινίες για το κοινό. Η πρόταση αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά από τον κ. Πετράκη και σύντομα αναμένεται η επίσημη έγκριση, όπως και οι ημερομηνίες προβολών των ταινιών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος