Μαθητές από σχολεία εξωτερικού στο Δήμαρχο Πύργο

Τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 4ου ΓΕΛ Πύργου και τριών σχολείων του εξωτερικού που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «Art Olympics 2020-2023», υποδέχτηκε χθες το πρωί στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Πρόκειται για μαθητές και εκπαιδευτικούς σχολείων από το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, από τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και το Μολ του Βελγίου. Τους φιλοξενούμενους μαθητές και εκπαιδευτικούς όπως και τους μαθητές του 4ου ΓΕΛ Πύργου, συνόδευαν ο διευθυντής του σχολείου Αριστείδης Ταυλόπουλος, και οι καθηγήτριες Νίκη Καραντζά και Χριστίνα Αθανασακοπούλου.

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, μίλησε για τα χαρακτηριστικά της περιοχής, τον πολιτιστικό, αρχαιολογικό και μνημειακό πλούτο της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω να σας μείνουν ευχάριστες αναμνήσεις και εντυπώσεις από την περιοχή μας. Εμείς πιστεύουμε στην δημιουργική συνύπαρξη των ανθρώπων, στην Ευρώπη των λαών και των πολιτισμών. Βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά με την αλληλεγγύη των κοινωνικών θα τις ξεπεράσουμε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος