Λύσεις στην καθημερινότητα των Οικιστών Πύργου

Με πλούσια ατζέντα θεμάτων, κυρίως για αυτά που απασχολούν την καθημερινότητα των δημοτών, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο με τον δήμαρχο Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και εκπροσώπους των διοικητικών συμβουλίων των Συλλόγων Οικιστών της παραλιακής ζώνης του δήμου.

Στη σύσκεψη, την οποία οργάνωσε και συντόνισε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του δημάρχου και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Γιώργος Καραστέργιος, συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Αργυρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Μαρίνος Αχτύπης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πύργου, Γιάννης Βαρελάς. Από την πλευρά των συλλόγων συμμετείχαν οι πρόεδροι των συλλόγων οικιστών: Γιώργος Ασημακόπουλος (Σαρακίνα), Γιάννης Αλεξανδρόπουλος (Αγ. Ηλίας), Δημήτριος Κωνσταντόπουλος (Μούτελη), Αλέκος Αθανασόπουλος (Λέτρινα), Παναγιώτης Αναλυτής (Κυανή Ακτή) και ο ταμίας Βασίλης Παπαδημητρίου, Πηγή Ραυτοπούλου (Αλκυόνα), Κώστας Πετρόπουλος (Σπιάντζα) καθώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικιστών Γιώργος Καπελές και η γραμματέας της Ομοσπονδίας Στέλλα Καββαδά.

Αρχικά, ο δήμαρχος Πύργου ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συλλόγων οικιστών για τις διαδικασίες που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου τα οικήματα να μπουν σε μια πορεία κανονικότητας, μετά και την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος