ΚΤΕΛ Ηλείας:Τροποποίηση των δρομολογίων

Σε τροποποίηση του προγράμματος των δρομολογίων, τη μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, προχώρησε χθες η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηλείας, λόγω των έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης που απαγορεύουν τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών.

Το νέο πρόγραμμα αναμένεται να έχει ισχύ από σήμερα και μέχρι την επόμενη Τρίτη 31 Μαρτίου. Ειδικότερα, το Πύργος-Αθήνα θα πραγματοποιείται στις 09:30 (απλό) κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή και στις 14:30 (απλό) καθημερινά, ενώ το δρομολόγιο Αθήνα-Πύργος θα γίνεται στις 09:30 (απλό) καθημερινά και στις 14:30 (απλό) κάθε Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή.

Όσον αφορά το δρομολόγιο Πύργος-Θεσσαλονίκη αυτό θα γίνει την Πέμπτη 26 Μαρτίου στις 08:30, ενώ το Θεσσαλονίκη-Πύργος θα γίνει την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 14:30. Όσον αφορά το δρομολόγιο Πύργος-Ιωάννινα και το αντίστροφο δε θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του ΚΤΕΛ, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για το Πύργος-Καλαμάτα και το ανάποδο. Το Πύργος-Πάτρα πλέον θα πραγματοποιείται στις 13:30, ενώ το Πάτρα-Πύργος στις 06:45. Τέλος, τα τοπικά δρομολόγια Πύργου και Αμαλιάδας δεν εκτελούνται.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος