Ξεκίνησε η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση στην Αμαλιάδα

Πλήθος κόσμου για ακόμα μια χρονιά τίμησε με την παρουσία του την 23η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση Αμαλιάδας, στο πάρκο Μπελογιάννη  κατά την τελετή των εγκαινίων.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος Β’, που συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή για τη συλλογική προσπάθεια που κάνει κάθε χρόνο, επισημαίνοντας μάλιστα πως χάρη στους εκθέτες ομορφαίνει η εικόνα της πόλης, φτιάχνει η διάθεση του κόσμου, ενώ αποτελούν «ευωδία σε ένα κόσμο δύσοσμο».

Ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, εξέφρασε τη χαρά του για τη διεξαγωγή της Έκθεσης για ακόμα μια χρονιά, μιας έκθεσης που αποτελεί «Γιορτή της Άνοιξης». Χαρακτήρισε ως «χάρμα οφθαλμών» το σκηνικό που έχουν δημιουργήσει και φέτος οι εκθέτες, ενώ συμπλήρωσε πως το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι πλούσιο και έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο προκειμένου να προσελκύσει και να διασκεδάσει τον κόσμο.

Οι επίσημοι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση έκοψαν από κοινού την κορδέλα, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη της έκθεσης. Αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση πλαισιώνεται από πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και δρώμενα, όπως παραδοσιακοί χοροί και άλλα. Παράλληλα, είχαν στηθεί από συλλόγους του δήμου πάγκοι γεμάτοι γλυκά εδέσματα, τα οποία προσφέρονταν στον κόσμο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος