Κόροιβος: Τα τρίποντα του έδωσαν μεγάλη νίκη!

Εντυπωσιακός ο Κόροιβος Αμαλιάδας στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στους φίλους του στο κλειστό της Ήλιδας, έδειξε ένα μέρος από τις μεγάλες του δυνατότητες φέτος, και  νίκησε εύκολα το Παγκράτι με 86-59, για το πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας Μπάσκετ  «εκτελώντας»… την αθηναϊκή ομάδα κυρίως με τα τρίποντα και από τα 6,75μ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του τεχνικού Κ. Δελέγκου, πέτυχε συνολικά 14 τρίποντα, με τον Παπαρέγκα να ευστοχεί σε έξι, τον Μίτροβιτς σε τέσσερα και τον Μαστρογιαννόπουλο σε τρία! Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Κοροίβου, αγωνίστηκε ξανά χωρίς τους τραυματίες, Ναούμη, Μιχαλούτσο και Οικονομόπουλο!

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ματς, που μόνο ντέρμπι τελικά δεν ήταν, από τη β΄περίοδο και μετά, αφότου έδιωξε το  αρχικό άγχος ο Κόροιβος, άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ. Σε 4,5 λεπτά έτρεξε 21-4 επιμέρους σκορ και το 14-18 έγινε 35-22, δυόμισι λεπτά πριν το ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο το κρεσέντο από τα 6.75μ. συνεχίστηκε και η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 22 πόντους στο 28΄(61-39) και όλα πλέον είχαν κριθεί. Στην τελευταία περίοδο, η μέγιστη τιμή της διαφοράς ήταν 34 πόντοι (86-52), ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 37-24, 64-44, 86-59.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος