Δια ζώσης γίνονται σήμερα τα μαθήματα στα περισσότερα σχολεία της Ηλείας, πέρα από τον Δήμο Πύργου, καθώς και αυτά της ορεινής Ολυμπίας (Δ.Ε. Λαμπείας, Λασιώνος και Φολόης). Από τον Δήμο Πύργου ανακοινώθηκε ότι σήμερα θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και των Παιδικών Σταθμών.
Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Λαμπείας, Λασιώνος και Φολόης, λόγω παγετού και ψύχους, για σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου αποφάσισε και ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος.
Οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία τους θα κάνουν μάθημα μέσω τηλεκπαίδευσης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος