Κλείνει προσωρινά για λόγους ασφαλείας το γήπεδο Γαστούνης

Την προσωρινή παύση λειτουργίας του γηπέδου της Γαστούνης αποφάσισε για λόγους Ασφάλειας ο δήμος Πηνειού, μετά την εκπόνηση στατικής μελέτης και μελέτης πυροπροστασίας, καθώς προέκυψε, πως οι κερκίδες της αθλητικής εγκατάστασης δεν διαθέτουν την απαιτούμενη στατική επάρκεια.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αλέξης Καστρινός, έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 790.000 ευρώ για την αναγκαία ενίσχυσή τους και ταυτόχρονα προχωρά στις απαιτούμενες εργασίες πυροπροστασίας, ώστε η εγκατάσταση να πληροί πλήρως και ουσιαστικά τους όρους ασφάλειας που προβλέπει η νομοθεσία.

«Ακριβώς επειδή, η ασφάλεια δεν σηκώνει εκπτώσεις, αποφασίσαμε την προσωρινή παύση λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί μέχρι την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων. Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη. Ήταν όμως η μόνη υπεύθυνη. Γιατί στον Δήμο μας ο αθλητισμός δεν αντιμετωπίζεται ως πεδίο εντυπώσεων, αλλά ως χώρος όπου η ανθρώπινη ζωή και η σωματική ακεραιότητα προηγούνται των πάντων», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος