Κέρδισαν το χειροκρότημα για την παράσταση: ‘Όνειρο θερινής νύχτας”

Το ζεστό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων που βρέθηκαν στην Οικία Τατάνη στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, κέρδισαν οι συντελεστές.

Πρόκειται για ένα από τα αριστουργήματα του Άγγλου ποιητή και θεατρικού συγγραφέα, σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου.  Οι μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών Βασίλη Κόκκαλη, Θοδωρή Βραχά, Ελίνας Σταμοπούλου, Σταυρούλας Τσιάμη και Γιάννη Γιαραμαζίδη, εντυπωσίασαν το κοινό που στο τέλος τους χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Δε θα μπορούσε βέβαια κανείς να μη δώσει και τα εύσημα στους υπόλοιπους συντελεστές. Συγκεκριμένα, στη μετάφραση στο Διονύση Καψάλη, στη σκηνοθεσία-διασκευή-δραματουργική επεξεργασία στο Χρήστο Στρέπκο, στη σκηνογραφία-ενδυματολογία στην Κέννυ Μακλέλλαν, στη μουσική σύνθεση στο Διονύση Μπάστα, στην κινησιολογία στην Ειρήνη Αποστολάτου, στο σχεδιασμό φωτισμών στο Βασίλη Κλωτσοτήρα και στο teaser–video παράστασης στους Beton Latex, Iωάννη Κοψίνη και Ανδρέα Σμυριλιό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος