“Κεράσματα” γεύσεων και εκπλήξεων στην Αμαλιάδα

Θεσμός για την Αμαλιάδα το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», το οποίο διοργανώνεται για 5η χρονιά στην πόλη και φιλοδοξεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού της περιοχής αλλά και ολόκληρου του νομού.

Φέτος, για πρώτη φορά φιλοξενείται στην πόλη και το 8ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς μαζί με το πανελλήνιο συνέδριο με θέμα: «Η επόμενη μέρα στον ελαιοκομικό τομέα της Ελλάδας», ενώ θα πραγματοποιηθεί και ο 6ος Διαγωνισμός Ελληνικών Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων και ο 5ος Διαγωνισμός Επιτραπέζιας Ελιάς.

Τα δύο μεγάλα Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στις 26-27 και 28 Μαΐου στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Ήλιδας και του Επιμελητηρίου Ηλείας. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας «Κερνάμε Ελλάδα»» και η «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση» Δυτικής Ελλάδος, παρουσιάζοντας νέες καινοτομίες στον αγροτικό τομέα με αγροτικό εξοπλισμό για την ελιά, καθώς και προϊόντα, υπηρεσίες και γαστρονομία βασισμένη στο ελαιόλαδο. Παράλληλα, σε δυο κεντρικές αίθουσες θα οργανωθούν το Local Agenda Olive Oil Forum και το Olive Oil Gastronomy Forum.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος