N. Κεραμέως: Εγκαινίασε υπερσύγχρονο Λύκειο στα Λεχαινά

Τα εγκαίνια του Γενικού Λυκείου Λεχαινών, ενός υπερσύγχρονου κτηρίου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, έκανε χθες το μεσημέρι η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, που έκοψε την κορδέλα, ενός «ονείρου» ετών για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Λυκείου που έχουν φοιτήσει σε αυτό.

Η κ. Κεραμέως, από τα Λεχαινά και παρουσία των Αρχών του τόπου, μίλησε για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση που προσπαθεί να επιτύχει το υπουργείο με αναβάθμιση σχολικών υποδομών.

“Είχαμε υποσχεθεί ότι θα έρθουμε, είναι μεγάλη η χαρά να βρισκόμαστε στα εγκαίνια του υπέροχου αυτού σχολείου. Επενδύουμε στην παιδεία. Και επενδύουμε όλοι μαζί. Όταν συμπράττουμε όλοι μαζί το αποτέλεσμα είναι πάντοτε καλύτερο”, ανέφερε μεταξύ των άλλων στην ομιλία της η κ. Κεραμέως.

Νωρίτερα η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, επισκέφθηκε τις δύο κτηριακές σχολικές εγκαταστάσεις σε Νέα Μανολάδα και Ανδραβίδα, όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μανολάδας, που εκτιμάται ότι θα παραδοθεί προς χρήση στις αρχές του 2023 καθώς και τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας.

Η κ. Κεραμέως συνομίλησε με μαθητές των δύο σχολείων, ζητώντας τους να της μεταφέρουν τις σκέψεις τους και το όνειρό τους για το σχολείο τους.Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί τους και δέχθηκε δώρα που της προσφέρθηκαν από τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος