Ήττα για τον Αίαντα στη Γ’ Εθνική από Διαγόρα Βραχνείκων

Την ήττα με σκορ 3 – 0 , γνώρισε χθες  στα Βραχνέικα από τον Διαγόρα., ο Αίας Γαστούνης, όμως  παρέμεινε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό είναι το μόνο παρήγορο.

Στο 10ο λεπτό ο Σκεπετάρης εκμεταλλεύτηκε μπαλιά και με πλασέ έκανε το 1-0. Από το 20΄ και μετά ο Αίας ισορρόπησε και στο 35΄ έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Σταθάτος εκτέλεσε φάουλ, ο Ρίλντι έπιασε από καλή θέση την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ Στο 70΄ ο Αλεξανδρής σημείωσε το 2-0 ύστερα από φάση διαρκείας και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αποστολόπουλος, ύστερα από λάθος του Αίαντα έξω από την μεγάλη περιοχή, πέτυχε το τρίτο γκολ του Διαγόρα, για το τελικό 3-0.

Διαγόρας Βρ.: Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Ν. Βλασόπουλος, Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος, Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Καλλιτσουνάκης.

Αίας Γαστούνης: Καρακίτσος, Στανής, Βατσής, Ρίλντι, Δούλος, Τσακοπιάκος, Βράπι (75΄ Μπουρδέκας), Καράμπελας (65΄ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Σταθάτος, Παπαχριστόπουλος (46΄ Κάμπος), Ριτσούλι (80΄ Ντρέου).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος