Την τελευταία του πνοή στο χωράφι του άφησε λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Παρασκευής (8/5) ένας 58χρονος άνδρας σε αγροτική περιοχή στο Βαρθολομιό του δήμου Πηνειού στην Ηλεία, καθώς καταπλακώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από το τρακτέρ που οδηγούσε.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα, ο άτυχος γεωργός φαίνεται ότι εκτελούσε αγροτικές εργασίες στις καλλιέργειές του, όταν το τρακτέρ του τούμπαρε και τον καταπλάκωσε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο κεφάλι.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Λεχαινά, με πέντε οχήματα και 11 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διεκόμισε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους, καθώς ο άτυχος 58χρονος είχε υποκύψει στα τραύματά του.
Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το συμβάν διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Πηνειού.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος