Ηλεία: Στο Νιοχώρι Κυλλήνης η κηδεία του 5χρονου που έχασε τη ζωή του στον Κολωνό

Στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης -τόπο καταγωγής της μητέρας του- θα γίνει η κηδεία του 5χρονου, που κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο διαμέρισμα, που διέμενε στον Κολωνό.

“Άγγελέ μου κάποια στιγμή θα συναντηθούμε… Θα είσαι πάντα στην αγκαλιά μου…” Τα συγκινητικά λόγια της μάνας του 5χρονου Χαράλαμπου, που αποχαιρετά με αυτό τον τρόπο το παιδί της, έχουν συγκλονίσει τόσο το Νιοχώρι της Κυλλήνης όσο και τον Πύργο, περιοχές από τις οποίες κατάγονται η μητέρα και ο πατέρας.

Το 5χρονο αγοράκι δεν άντεξε μετά την «μάχη» που έδωσε στην Εντατική, όπου νοσηλευόταν. To παιδί εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια, καθώς δεν λειτουργούσαν σημαντικά ζωτικά όργανα, όπως οι νεφροί, οι πνεύμονες και το ήπαρ.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη το απόγευμα στις 3.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Νιοχώρι της Κυλλήνης. Εκεί θα του πουν το τελευταίο αντίο οι γονείς τα δύο αδέλφια του 8 και 12 ετών, συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας.

Ρεπορτάζ: Μαρία Λάγιου/Χρίστος Πλευριάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος