Ικανοποιητική συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηλείας

 Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ στον Πύργο οι διήμερες εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Ηλείας. Η μοναδική υποψήφια παράταξη «Επιχειρήσεις Μπροστά» έλαβε 1681 ψήφους, με τον επικεφαλής του συνδυασμού Κωνσταντίνο Λεβέντη, να εκλέγεται νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετείχαν συνολικά 75 υποψήφιοι, από τους οποίους εκλέχθηκαν 21 με βάση τη σταυροδοσία, ως μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ηλείας.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την εκλογική επιτροπή, ο κ. Λεβέντης δήλωσε:

 «Σήμερα ανοίγουμε όλοι μαζί ένα νέο κεφάλαιο στο Επιμελητήριο Ηλείας. Ο επιχειρηματικός κόσμος του Νομού εμπιστεύθηκε την πρότασή μας και μας ανέθεσε τη μεγάλη ευθύνη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις επιχειρήσεις – μέλη μας, που με τη μαζική τους συμμετοχή στις εκλογές, έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα. Δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος