Η… «Πυρά» των Προσκόπων στον Πύργο

Για δέκατη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο μοναδικό χώρο του Κτήματος «Μερκούρη» η καθιερωμένη καλοκαιρινή συνάντηση των διαχρονικά διατελεσάντων Προσκόπων με τίτλο «Πυράς… Μνήμες», όπου παλαιοί και νέοι πρόσκοποι σύσφιξαν τους δεσμούς φιλίας, αγάπης και αδελφοσύνης που έχουν μεταξύ τους, στο χώρο που προσφέρθηκε από τον Βασίλη και Χρήστο Κανελλακόπουλο, που ήταν στελέχη Προσκοπικών Κινήσεων.

Η “Πυρά” ένωσε τις γενιές και ξύπνησε τις αναμνήσεις, σε μια ξεχωριστή βραδιά που διοργανώθηκε από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Νομού Ηλείας. Η εκδήλωση ήταν για ακόμα μια φορά ιδιαίτερα επιτυχημένη, κάτι που αποδείχθηκε από τη μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των μελών της δραστήριας Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, αλλά και αυτών που στα εφηβικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες, καθώς και των βαθμοφόρων της περιοχής, των υψηλόβαθμων στελεχών από την Αθήνα και την Πελοπόννησο και τους φιλοπροσκόπους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν ειδικά προσκοπικά αναμνηστικά για την προσφορά στην Προσκοπική Κίνηση, ενώ υπήρξε και αφιέρωμα στον αείμνηστο Διονύση Σιμόπουλο, παλαιό πρόσκοπο και κάτοχο της ανώτατης προσκοπικής διάκρισης του Παρασήμου του Αργυρού Φοίνικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος