Η «γιορτή των Μαθηματικών» στην Ηλεία

Ημέρα γιορτής για τα μαθηματικά στην Ηλεία, ήταν η βράβευση των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στους μαθηματικούς διαγωνισμούς Θαλής, Μικρός Ευκλείδης (Παιχνίδι και Μαθηματικά) και Πυθαγόρας.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρείας στην Ηλεία στο συνεδριακό κέντρο της περιφερειακής ενότητας, έφερε μεγάλη χαρά στα δεκάδες παιδιά που βραβεύτηκαν και απέδειξαν ότι το μέλλον όχι μόνο της Ηλείας, αλλά όλης της Ελλάδας, μπορεί να είναι εντυπωσιακό, αρκεί να στηριχτούμε στην νεολαία μας και να τις δώσουμε τις κατάλληλες βάσεις και φυσικά ευκαιρίες.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του παραρτήματος Ηλείας, της Μαθηματικής Εταιρείας, Ιωάννης Τσόπελας τόνισε χαρακτηριστικά: «Η σημερινή ημέρα, είναι μία ημέρα γιορτής. Γιορτή για τους μαθητές μας που θα βραβευτούν για τις επιδόσεις τους στους μαθηματικούς διαγωνισμούς Θαλής, Παιχνίδι και Μαθηματικά και Πυθαγόρας. Γιορτή για τους γονείς τους που βλέπουν τα παιδιά τους να αναπτύσσουν ενδιαφέροντα που θα τα βοηθήσουν στα επόμενα βήματα της ζωής τους. Γιορτή και για τους εκπαιδευτικούς που βλέπουν τις προσπάθειές τους να αποδίδουν καρπούς».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος