Γιόρτασαν στην Πλατεία του Πύργου

Γιόρτασαν στην Πλατεία του Πύργου

Με την παρουσία μικρών και μεγάλων και με δεκάδες δράσεις, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η πόλη είναι στολισμένη

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως με αφορμή την ψυχαγωγία και διασκέδαση που έχουν ανάγκη οι πολίτες το διάστημα αυτό, κατάφεραν να στολίσουν την πόλη με τέτοιο τρόπο για να το πετύχουν.

Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου, ξεκίνησε η ολιγόλεπτη διασκέδαση των μικρών παιδιών με συνεχή χορό. Στο τέλος ένα αγόρι και ένα κορίτσι ανακηρύχθηκαν βασιλιάς και βασίλισσα των Χριστουγέννων του 2022.

Τα απροόπτα

Δεν έλειψαν βέβαια και τα απρόοπτα, αφού δυο παιδάκια χάθηκαν και χρειάστηκε η παρέμβαση των αρμοδίων προκειμένου να βρεθούν άμεσα οι γονείς τους και να τα παραλάβουν. Μάλιστα, το ένα από τα δυο μικρά αγοράκια που χάθηκαν βρέθηκε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στη συνέχεια, τη διασκέδαση του κόσμου ανέλαβε ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, που με γνωστές επιτυχίες του αλλά και άλλων καλλιτεχνών κράτησε το κέφι στα ύψη για αρκετή ώρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος