Γ΄ Εθνική: Βαριά ήττα για τον Αίαντα Γαστούνης

Ο Αίας Γαστούνης δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό από το χθεσινό παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη και γνώρισε την ήττα με 3-0.

Πάντως η ομάδα του Τηλυκράτη ήταν και αρκετά τυχερή στο χθεσινό παιχνίδι της Γαστούνης, αφού ήταν σχεδόν απόλυτα εύστοχη στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο Αίας φανέρωσε προβλήματα στον άξονα με την απουσία του Δούλου και του Φονσέκα και δεν μπόρεσε να …κοντράρει τους πρωτοπόρους, που έδειξαν ένα κυνικό πρόσωπο στην τελική προσπάθεια.

Ο Τηλυκράτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησε στο 18΄, όταν ύστερα από βαθιά μπαλιά και ενώ ο Καρακίτσος υπό την πίεση του αντίπαλου σέντερ φορ, έδιωξε με τις γροθιές, ο Πετσίτης πήρε το … ριμπάουντ και με πλασέ σκόραρε.

Το 0-2 ήρθε στο 27΄ με εντυπωσιακό τρόπο από τον Ντόση, ο οποίος έπιασε έναν «κεραυνό» από αριστερά και έξω από περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» του Καρακίτσου, που δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα.

Ο Αίας στο 50΄ ζήτησε πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Ρέκκας από την Μεσσηνία έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας, αν και η μπάλα κτύπησε καθαρά σε χέρι αμυνόμενου του Τηλυκράτη και στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-3 με τον Σιμόνι, ύστερα από κάθετη μπαλιά του Περιστέρη.

Οι συνθέσεις

Αίας: Καρακίτσος, Στανής, Βασιλικόπουλος (17΄ λ.τρ. Μπουρδέκας), Ρίλντι (46΄ Καράμπελας), Βατσής, Τσακοπιάκος, Ριτσούλι, Θεοδωρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Σταθάτος, Βράπι (80΄ Παπασωτηρίου).

Τηλυκράτης: Μπλατσιώτης, Πανταζής, Ντόσης (65΄ Καταγής), Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Τόσκα, Ταΐρης (76΄ Αγρογιάννης), Σιμόνι, Πλαστουργός (58΄ Τσιότρας), Περιστέρης (65′ Γκέτσι), Πετσίτης (76΄ Αζούδης).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος