Φεστιβάλ αναρρίχησης βράχου στον Καϊάφα

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς 30/4 – 2/5 (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) η Ο.Α.Λ.Π. θα διοργανώσει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης και του Δήμου Ζαχάρως, φεστιβάλ αναρρίχησης βράχου στον Καϊάφα.

Στο φεστιβάλ θα προσκληθούν να συμμετάσχουν αναρριχητές από σωματεία ολόκληρης της Πελοποννήσου της Αθήνας και άλλων περιοχών.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες και το πλήθος των συμμετεχόντων, αλλά σε γενικές γραμμές θα λάβουν χώρα τα εξής:
Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ αναρριχητές από όλα τα μέρη θα σκαρφαλώσουν στις 30 διαδρομές διαφόρων βαθμολογιών, ενώ θα υπάρξει μέριμνα ώστε συγκεκριμένες ώρες να δοκιμάσουν την αναρρίχηση και επισκέπτες από την περιοχή.
Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα διατεθούν σε έμπειρους αναρριχητές βύσματα από την Lappas Climbing Bolts για το “κάρφωμα” νέων διαδρομών.
Παράλληλα, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξουν δράσεις ανάδειξης του φυσικού πλούτου της Ζαχάρως με την διεξαγωγή εκδρομών στο φαράγγι της Αρήνης, Sup και Καγιάκ στην Λίμνη Καϊάφα, ορειβασία έως την Ιστορική Σασαλότρυπα, επίσκεψη στα φημισμένα Θερμά Λουτρά Καϊάφα αλλά και τις παραλίες του Κυπαρισσιακού Κόλπου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος