Εσπερινό Λύκειο Πύργου: Αναζητείται ο κατάλληλος χώρος μεταστέγασης

Κάθε δυνατή λύση, που πρέπει να είναι όμως και βιώσιμη, εξετάζει ο δήμος Πύργου για τη μεταστέγαση του Εσπερινού Γυμνασίου-Λυκείου, από τις λυόμενες αίθουσες όπου φιλοξενείται εδώ και αρκετά χρόνια. Ο δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος στη συνάντηση που είχε με εκπαιδευτικούς και μαθητές του Εσπερινού σχολείου, τόνισε ότι θα μεταβεί και αυτός στα σχολικά συγκροτήματα που έχουν υποδειχθεί ότι μπορούν να το φιλοξενήσουν, έτσι ώστε να δει από κοντά τις υπάρχουσες αίθουσες και ακολούθως να προχωρήσει στις απαραίτητες αποφάσεις.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, άκουσε προσεκτικά για άλλη μια φορά τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος για το σοβαρό αυτό ζήτημα, και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «πρόκειται για εμπαιγμό δεκαετίας, διότι το οικόπεδο που είχε αγοραστεί για το σκοπό αυτό δεν πληρούσε ποτέ τις προδιαγραφές δόμησης».

Ζήτησε δε, από τους εκπαιδευτικούς γραπτώς την συνολική καταγραφή όλων των απαιτήσεών τους που θα καλύπτουν τις εκπαιδευτικές και διοικητικές τους ανάγκες, ώστε η λύση που θα βρεθεί να είναι βιώσιμη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος