ΕΡΤ Πύργου: Θετικές παρεμβάσεις και νέο πλάνο δυναμικών δράσεων

Σε μια λιτή αλλά συγκινητική εκδήλωση οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της ΕΡΤ Πύργου  έκοψαντην Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τηρώντας την παράδοση παράλληλα με την ανταλλαγή των ευχών και το αισιόδοξο μήνυμα για την αποφυγή του Covid -19 και των συνεπειών του.

ΕΡΤ Πύργου: Θετικές παρεμβάσεις και νέο πλάνο δυναμικών δράσεωνΤην πίτα ευλόγησε ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος που συνεχάρη τους ανθρώπους του Ραδιοφωνικού Σταθμού για το έργο τους και την παρουσία τους στα δρώμενα του τόπου για την πληροφόρηση του κόσμου και την ανάδειξη των προβλημάτων της Ηλείας και της ευρύτερης περιοχής.

ΕΡΤ Πύργου: Θετικές παρεμβάσεις και νέο πλάνο δυναμικών δράσεωνΣτην συνέχεια ο Διευθυντής της ΕΡΤ Πύργου Χρίστος Πλευριάς, αφού ευχαρίστησε το σύνολο των εργαζομένων και τους εθελοντές που έχουν αναλάβει με πολλή αγάπη και με μεράκι τις θεματικές εκπομπές του σταθμού, έκανε μνεία στην συνταξιοδότηση του επί σειρά ετών προϊσταμένου του Σταθμού Παναγιώτη Καραβίτη και αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν την περασμένη χρονιά, όπως και στις δράσεις οι οποίες προγραμματίζονται από εδώ και στο εξής με πολιτισμικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Τις ευχαριστίες της προς όλους τους συναδέλφους του Περιφερειακού Σταθμού Πύργου, κάθε ειδικότητας, για την εργασία που προσέφεραν το 2021, μια χρονιά, εξίσου δύσκολη με την προηγούμενη, λόγω της πανδημίας εξεφρασε σε μήνυμα της η διευθύντρια των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ Δήμητρας Τζαγαδούρα. «Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια που μπόρεσαν κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, με μέτρα και περιορισμούς, να προσφέρουν το έργο τους στον σταθμό και την ΕΡΤ.

Εύχομαι σε σας και τις οικογένεια σας υγεία, ευτυχία και δύναμη για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας και την τρέχουσα χρονιά. Θερμές ευχές στον τυχερό που θα του πέσει το φλουρί και να μην ξεχνάμε όλοι το πιο πολύτιμο ‘’φλουρί’’  είναι η υγεία, η αγάπη και η ευημερία.»

ΕΡΤ Πύργου: Θετικές παρεμβάσεις και νέο πλάνο δυναμικών δράσεων

Τυχερός με το φλουρί της βασιλόπιτας που είχε επιμεληθεί ο φούρνος ‘’ARTOS’’ του Γιάννη Σκαρτσιάρη ήταν ο συνεργάτης και ένας εκ των επιμελητών και παρουσιαστών της δημοσιογραφικής εβδομαδιαίας εκπομπής ‘’ Από Άκρη σε Άκρη’’ Δημήτρης Ζογκόκης ο οποίος και παρέλαβε ένα βιβλίο για τα ΜΜΕ και τη δημοσιογραφία του Γιάννη Παντελάκη.

Ωστόσο, ο ίδιος παρέλαβε και τη μασκώτ των τελευταίων ημερών, ένα γατάκι που κάποιοι εγκατέλειψαν μπροστά στην πόρτα του Ραδιοφωνικού Σταθμού και οι εργαζόμενοι το περιέθαλψαν. Την … ‘’Ερτούλα’’ όπως την ονόμασαν την ανέλαβε ο τυχερός του φλουριού μαζί με τον συμπαρουσιαστή και συντελεστή της εκπομπής Θάνο Χουλιάρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος