Έργα σε δρόμους πυρόπληκτων περιοχών στον Πύργο

Έργα ασφαλτόστρωσης σε πυρόπληκτες περιοχές ξεκινά ο Δήμος Πύργου μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, οι οποίες περιλαμβάνουν αποκατάσταση φθορών σε δρόμους στις Κοινότητες Κολιρίου και Γουμέρου, καθώς και σε σημεία εντός του αστικού ιστού του Πύργου, όπως στην περιοχή Λαμπετίου και στον
άξονα Λατζοΐου – Αγίου Γεωργίου. Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνεται σημαντικά η οδική ασφάλεια, η προσβασιμότητα κατοίκων και η καθημερινότητα των πολιτών.

Παράλληλα, υλοποιούνται έργα ενίσχυσης του αποχετευτικού δικτύου όμβριων υδάτων στις περιοχές παρέμβασης Κολιρίου και Λαμπετίου, με την τοποθέτηση φρεατίων υδροσυλλογής και τη σύνδεσή τους με υφιστάμενους αγωγούς. Οι παρεμβάσεις αυτές στοχεύουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των όμβριων υδάτων και στην αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.

Τα σημεία των παρεμβάσεων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλη Παναγόπουλο, τους Προέδρους των προαναφερόμενων Κοινοτήτων και στελέχη του Δήμου, ενημερώθηκαν για τις τεχνικές λεπτομέρειες των παρεμβάσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος