Ενδυνάμωση του κοινωνικού και πολιτιστικού ρόλου της ΕΡΤ Πύργου

Τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Πύργου, στην ανατολική πλευρά της Ηλειακής πρωτεύουσας, επισκέφθηκε ο βουλευτής, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους, να δει από κοντά όλους τους χώρους του Σταθμού και να ενημερωθεί για τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα προς την Διοίκηση της Δημόσιας Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης.

Ενδυνάμωση του κοινωνικού και πολιτιστικού ρόλου της ΕΡΤ ΠύργουΑρχικώς ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρη το προσωπικό της ΕΡΤ Πύργου για την διαρκή και ουσιαστική ενημέρωση που παρείχε ο Σταθμός τις ημέρες της μεγάλης φωτιάς στην Ηλεία, αφού με τις συνεχείς ανταποκρίσεις του σε Τηλεόραση και Ραδιόφωνο ανεδείκνυε τα προβλήματα και τις συνθήκες που επικρατούσαν, ενώ με τις έκτακτες εκπομπές του σε τοπικό επίπεδο πληροφορούσε αξιόπιστα και τακτικά τους πολίτες για την πορεία της φωτιάς με σκοπό την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

 Στη συνέχεια, και αφού ξεναγήθηκε σε όλες τις αίθουσες, τα στούντιο κλπ. του κτιρίου, ενημερώθηκε για τις ανάγκες αλλά και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί σε ζητήματα προσωπικού, καθώς αναζητούνται λύσεις μετά την συνταξιοδότηση μεγάλου μέρους των εργαζομένων, εκσυγχρονισμού για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία και αξιοποίηση των χώρων.

Μάλιστα, ο Ηλείος Βουλευτής έγινε αποδέκτης σκέψεων και πρωτοβουλιών που ετοιμάζονται στο πλαίσιο επαφών με τον Δήμο Πύργου, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για από κοινού δραστηριότητες με πολιτισμικά χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος