Eκτροπή και των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας στην Παλαία Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου από τον Ανισόπεδο Κόμβο ΒΙ.ΠΕ. έως τον Ανισόπεδο Κόμβο της Κάτω Αχαΐας, θα εφαρμοστεί από σήμερα Πέμπτη (20/11) έως την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο εργασιών ολοκλήρωσης του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών–Πύργου και όλων των συνοδών έργων που αφορούν τον αυτοκινητόδρομο.
Στο ενδιάμεσο τμήμα, οι κάθετες οδοί που συνδέουν την Π.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου με τους οικισμούς νότια του αυτοκινητόδρομου θα παραμένουν σε λειτουργία. Με τη συγκεκριμένη κυκλοφοριακή ρύθμιση επεκτείνεται κατά 11 χιλιόμετρα η υφιστάμενη ρύθμιση μεταξύ Κόμβου Οβρυάς και ΒΙ.ΠΕ.
Πρόκειται για το τελευταίο στάδιο κατασκευής και σύνδεσης του υπολειπόμενου τμήματος Μιντιλόγλι- Αλισσός με τον νέο αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου, στη διάρκεια του οποίου θα παραμείνουν σε ισχύ όλες οι απαραίτητες σημάνσεις και θα υπάρχει συνεχής συντονισμός με τις αρμόδιες αρχές, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις στην κυκλοφορία.
Για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης (διέλευση ασθενοφόρων ή πυροσβεστικών οχημάτων) έχει ληφθεί πρόνοια για τη διέλευση αυτών από το αποκλεισμένο τμήμα, με τη συνοδεία οχημάτων της κατασκευάστριας εταιρίας ΑΒΑΞ.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος