Έκθεση Detrop boutique: Γεωργαντάς και εκπρόσωποι Πρεσβειών στο περίπτερο του Δήμου Πύργου

Κορυφαία πολιτικά ονόματα αλλά και πλήθος επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποδέχτηκε το περίπτερο του Δήμου Πύργου στην 30η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Detrop boutique, στη Θεσσαλονίκη όπου ήταν ο τιμώμενος δήμος.

Πλήθος επισκεπτών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και χώρες του εξωτερικού (Ρουμανία, Ιταλία, Πολωνία, Καζακστάν, Βουλγαρία κ.α.) προσέλκυσαν το καλαίσθητο περίπτερο του Δήμου Πύργου που φιλοξένησε τοπικά προϊόντα γνωστών επιχειρήσεων της περιοχής. Έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον εκπροσώπων Προξενείων και Πρεσβειών καθώς και επιχειρηματικών Ομίλων για τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την οργάνωση, την παρουσίαση και τα προϊόντα του περιπτέρου έμεινε και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς. Ο υπουργός ξεναγήθηκε στο χώρο από τον κ. Αντωνακόπουλο εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία του να ξεκινήσει τις επισκέψεις του στην επαρχία από την Ηλεία, που θα είναι ο πρώτος του σταθμός πολύ σύντομα. Μάλιστα κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του Δήμου Πύργου, ο κ. Αντωνακόπουλος του πρόσφερε το αναμνηστικό δώρο του Δήμου.

Λίγο νωρίτερα, στην εναρκτήρια ομιλία του ο δήμαρχος Πύργου, απευθυνόμενος στον κ. Γεωργαντά, μίλησε ξανά και για το χρόνιο πρόβλημα των ΤΟΕΒ που πρέπει να λυθεί, καθώς απειλείται η νέα καλλιεργητική περίοδος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος