Δρούσαν και στον Πύργο τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε η Αστυνομία

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν συστηματικά στη τέλεση απατών και πλαστογραφιών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, σε διάφορες περιοχές της χώρας μεταξύ των οποίων και ο Πύργος.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν σε περιοχές της Αττικής συνολικά 9 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, πέντε αλλοδαποί και τέσσερις ημεδαποί, εκ των οποίων τρεις άνδρες και έξι γυναίκες. Όπως προέκυψε, στην συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση ανήκουν ακόμη ένας αλλοδαπός, ο οποίος είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης του Εξωτερικού, καθώς και ένας αλλοδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο μήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας και παραμένει κρατούμενος, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, εκτός των ανωτέρω 11 μελών, έχουν ταυτοποιηθεί άλλα 22 μέλη της οργάνωσης, εκ των οποίων οκτώ ημεδαποί και δεκατέσσερις αλλοδαποί.  Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, έχουν ταυτοποιηθεί επιπλέον 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, “… εξιχνιάσθηκαν συνολικά 34 περιπτώσεις απάτης – πλαστογραφίας και 3 απόπειρες, ενώ η λεία που αποκόμισαν τα μέλη της ανέρχεται τουλάχιστον στο χρηματικό ποσό των 419.695 ευρώ”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος