Διονύσης Μπέλτσος: “Κοιτάμε το Δήμο Πύργου του 2030”

Νέες ιδέες, οργάνωση,  άφθαρτα πρόσωπα και καταξιωμένα στον επαγγελματικό τους χώρο,  που έχουν μια κουλτούρα συνεννόησης και οργάνωσης, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που διέπουν την νέα δημαρχιακή παράταξη “ΔΕΚΑ”  σύμφωνα με τον επικεφαλή Διονύση Μπέλτσο, που μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Πύργου.

Ο κ. Μπέλτσος τόνισε ότι η νέα δημοτική παράταξη  επιδιώκει  να σπάσει τα κατεστημένα και τις χρόνιες παθογένειες στο δήμο Πύργου, που ταλανίζεται από προβλήματα και ένα κλίμα συνεχούς τοξικότητας μεταξύ των αντίπαλων στρατοπέδων. “Θα πρέπει να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε και όσον αφορά το θέμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και όσον αφορά το θέμα της υγείας και πολλά-πολλά αλλά ζητήματα που δυστυχώς στην περιοχή μας έχουμε τεράστια ζητήματα που μας ταλαιπωρούν στην καθημερινότητα μας“, επισήμανε ο επικεφαλής της παράταξης ΔΕΚΑ.

Τέλος, ο κ. Μπέλτσος σχολίασε και τις πρόσφατες αποχωρήσεις στενών συνεργατών του Δημάρχου τονίζοντας ότι αυτές οι αποχωρήσεις δείχνουν έλλειψη συνεργασίας, συνεννόησης και μια δυσλειτουργία της παρούσας δημοτικής αρχής ενώ επεσήμανε ότι όλα αυτά οι πολίτες του Πύργου θα τα κρίνουν στην κάλπη τον Οκτώβριο του 2023.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος