Δήμος Πύργου: Ο Δήμαρχος καταγγέλλει μεθοδευμένη προσπάθεια παρακώλυσης του έργου της Δημοτικής Αρχής

Ως “μεθοδευμένη κίνηση για παρακώλυση του έργου της Δημοτικής Αρχής, που ουσιαστικά όμως ζημιώνει μόνο τον Δήμο και τους πολίτες”, χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος τα όσα διεξήχθησαν από μέρος της αντιπολίτευσης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε με τους αντιδημάρχους Γιάννη Αργυρόπουλο, Γιάννη Σπηλιωτόπουλο, Μαρίνο Αχτύπη και την πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Ρούλα Αλικάκη-Τζανέτου, οι οποίοι αποτελούν και μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, κατηγόρησε για “σαμποτάζ και καθυστέρηση” στην ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος 2023 και κατ’ επέκταση στην έγκριση του Προϋπολογισμού 2023.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος τόνισε:  «Μετωπικά, εκ του συστάδην, μέρος της αντιπολίτευσης δίνει τη μάχη της υπονόμευσης στο Δήμο. Απροσχημάτιστα, ανερυθρίαστα, χωρίς νόμιμη αιτιολογία, εκμεταλλευόμενοι τους συσχετισμούς της απλής αναλογικής, προσπαθούν, διαιωνίζοντας την προεκλογική συνεργασία τους, να ακυρώσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής. Μη σεβόμενοι την πλειοψηφία (70%) της δεύτερης Κυριακής των Δημοτικών εκλογών, δυναμιτίζουν τις δημοκρατικές διαδικασίες, αξιοποιούν τις δυνατότητες άγονων, παράτυπων και άστοχων εντυπώσεων και προσφυγών. Μόνος στόχος τους η χρονική καθυστέρηση. Πολύ… «δημιουργική» αντιπολίτευση από οπισθοβαρείς χρονικά και πολιτικά δυνάμεις”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος