Δήμος Πύργου: Ενισχύει τη συγκέντρωση ογκωδών αντικειμένων

Ακόμη ένα όχημα εμπλουτίζει τον όρχο οχημάτων του δήμου Πύργου. Μετά την πρόσφατη προμήθεια τριών νέων απορριμματοφόρων και ενός κλαδοτεμαχιστή, ένα ολοκαίνουργιο φορτηγό -το οποίο αποκτήθηκε μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ»- βρίσκεται πλέον και αυτό στην υπηρεσία Καθαριότητας.

Πρόκειται για ένα φορτηγό χωρητικότητας 3,5 τόνων που θα συμβάλλει τα μέγιστα στη συγκέντρωση ογκωδών αντικειμένων. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος ανέφερε ότι «συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς να ανανεώνουμε τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό του Δήμου Πύργου. Πρόσφατα παραλάβαμε ως γνωστόν τρία επιπλέον απορριμματοφόρα οχήματα, έναν κλαδοτεμαχιστή και τώρα ένα ολοκαίνουργιο φορτηγό μεγάλης χωρητικότητας. Δουλεύουμε πυρετωδώς με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε η εικόνα της πόλης να αλλάζει και να βελτιώνεται διαρκώς προς το καλύτερο. Αυτό ήταν ένα στοίχημα που βάλαμε από την αρχή της θητείας μας και καθημερινά το κερδίζουμε».

Το όχημα παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Κοτσώνης μαζί με τον άμισθο σύμβουλο του δημάρχου (για τη σωστή λειτουργία των οχημάτων) Σπύρο Βενιζέλο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος