Δήμαρχος Πύργου: Αναζήτηση οικοπέδου για να βρει κατάλληλο χώρο το ΕΕΕΕΚ Πύργου

Δήμαρχος Πύργου: Αναζήτηση οικοπέδου για να βρει κατάλληλο χώρο το ΕΕΕΕΚ Πύργου Ιδιαίτερα, αποκαλυπτική ως προς την έντονη προσπάθεια. η οποία γίνεται για την εξεύρεση χώρου, που θα μπορέσει να στεγάσει το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πύργου και γιατί όχι και άλλα Ειδικά Σχολεία της περιοχής, ήταν η νέα εκπομπή, αφιερωμένη στα προβλήματα αλλά και στις διεκδικήσεις των ΑμεΑ της ΕΡΤ Πύργου με τίτλο «ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ».

Και αυτό γιατί ο Δήμαρχος του Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των συντελεστών της μίλησε στον «αέρα» και από τη συχνότητα των 102,5 Fm, επισημαίνοντας, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει «ανοίξει μια συζήτηση» με ιδιώτη που έχει έκταση στην κοινότητα Αγ. Ιωάννη, μέσα σε οικιστικό χώρο, η οποία εξετάζεται για να φιλοξενήσει το Ε.Ε.Ε.ΕΚ.. Μάλιστα η διερεύνηση αυτής της πιθανότητας με την πληρότητα υποδομών και τις παρεμβάσεις, που θα έπρεπε να γίνουν, είναι σε φάση διαλόγου και με τη Δντρια του Σχολείου κα Αγγελική Πετρόγιαννη που γνωρίζει από την πρώτη στιγμή τη σχετική πρόταση.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Δντής της Βθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Γιώργος Φωτεινόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τόσο την ΕΡΤ Πύργου για την πρωτοβουλία της, όσο και τις εκπαιδευτικούς του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πύργου, για τις οποίες συγκινητικά είπε ότι κάνουν τη δουλειά τους με «ψυχή» και μεγάλη θέληση.

Να σημειωθεί ότι την εκπομπή συντόνιζε από την αρχή η Δ/ντρια ου Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγγελική Πετρόγιαννη. Μαζί της η Υποδιευθύντρια Παναγιώτα Τάγαρη με εύστοχες και χρήσιμες τοποθετήσεις, ενώ συμμετείχε και η Μίνα Μουρτεζά.

Στην αρχή της εκπομπής «ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» έδωσε την ευλογία του ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, που εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. λέγοντας, ότι τα παιδιά χρειάζονται τη δική τους «αγκαλιά» και βοήθεια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος