Δήλωσε μετανιωμένος και αφέθηκε ελεύθερος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, ο κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών που συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια της απολογίας του εμφανίστηκε μετανιωμένος, ομολογώντας τις πράξεις του και πλέον η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Συνελήφθη έπειτα από πεζή καταδίωξη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας όταν οι τελευταίοι εντόπισαν, σε δασική έκταση, σε περιοχή του Δήμου φυτεία κάνναβης, στην οποία ο συλληφθείς καλλιεργούσε 38 δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ήταν διαμοιρασμένα σε εννέα διανοιγμένους χώρους καβάτζες.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο χώρο της φυτείας και αποπειράθηκε να διαφύγει, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, έπειτα από πεζή καταδίωξη. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, εκρίζωσαν τα 38 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα 2,20 μέτρα, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της φυτείας οι αστυνομικοί του
Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας βρήκαν επίσης και κατάσχεσαν 138 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος