«Διασφαλίστε την τιμή και σώστε την σταφίδα…»

Την λήψη μέτρων στήριξης της κορινθιακής σταφίδας με βασικότερο την εγγύηση κατώτατης τιμής που θα διασφαλίζει την κάλυψη των εξόδων για την καλλιέργεια καθώς και  ένα εισόδημα επιβίωσης των παραγωγών, είναι τα βασικά αιτήματα των αγροτών που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες(23/11) στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Η κινητοποίηση αυτή εντάσσεται στην αγωνιστική δραστηριότητα των καλλιεργητών της Πελοποννήσου που δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν υπάρξει έμπρακτη πρωτοβουλία για την επίλυση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τα αποθέματα και την τιμή που κατρακυλά συνεχώς όλο και σε χαμηλότερα επίπεδα.

Αντιπροσωπεία πέντε ατόμων από τους αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το διοικητήριο έγιναν δεκτοί από τον Αντιεπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όπου κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαν του έθεσαν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τα αποθεματικά. Μάλιστα κατέθεσαν και τα αιτήματά τους που εστιάζονται στην ανάληψη πρωτοβουλιών από την κυβέρνηση για απόσυρση των αποθεμάτων καθώς επίσης και διασφάλιση της κατώτατης εγγυημένης τιμής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος