Διαρρήκτης εκκλησιών σε πολλές περιοχές της Ηλείας

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, συνέλαβε στην περιοχή του Αυγείου έναν άνδρα για κλοπή σε παγκάρι εκκλησίας. Το σημαντικότερο ωστόσο στοιχείο δεν είναι μόνο η σύλληψη, αλλά και η εξιχνίαση ανάλογων υποθέσεων, με τον δράστη να είναι υπεύθυνος για την διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε εννέα ιερούς ναούς της Ηλείας.

Τελευταίο χτύπημά του ήταν χθες (8/8) τα ξημερώματα στον ιερό ναό Αγίου Κωσταντίνου και Ελένης στο Χειμαδιό, όπου από το ξεκίνημα της προσπάθειας του να εισέλθει στην εκκλησία έγινε αντιληπτός από κάτοικο της περιοχής. Και μπορεί ο δράστης να ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκληματική του ενέργεια και να αποχώρησε από το σημείο με το παγκάρι της εκκλησίας γεμάτο με περίπου 1.500 ευρώ, ωστόσο ο αυτόπτης μάρτυρας κατέφυγε στην αστυνομία αναφέροντας με λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν και είδε. Η μαρτυρία του είχε ως αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να φτάσουν στην σύλληψή του στην περιοχή του Αυγείου όπου και εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο και είχε συλληφθεί και πάλι στο παρελθόν, εκτίοντας ποινή φυλάκισης για αντίστοιχες περιπτώσεις στο νησί της Κρήτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος