Με μεγάλες εντάσεις που είχαν ως επίκεντρο την πρόσφατη δημόσια δήλωση του Προέδρου του Σώματος Γιάννη Παπαδημητρίου έγινε χθες και μετά από πολύ καιρό η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου. Πρωταγωνιστές ο ίδιος ο Πρόεδρος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στάθης Καννής και Νίκος Θεοδώρου καθώς και ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.
Η δήλωση του κ. Παπαδημητρίου αφορούσε στην συνεχή απουσία της αντιπολίτευσης το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις και να μην μπορούν να συζητούν σοβαρά θέματα που αφορούν στο Δήμο.
Αυτό θεωρήθηκε ψευδές και προσβλητικό από μέλη της αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα τις αντιπαραθέσεις σε υψηλούς τόνους που σε ορισμένα σημεία ηλέκτρισαν την ατμόσφαιρα δυσχεραίνοντας τη διαδικασία συζήτησης των θεμάτων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος