Διακοπή δρομολογίων ΚΤΕΛ σε παραλιακές περιοχές του Πύργου

Το ΚΤΕΛ Ηλείας ανακοίνωσε τη διακοπή του δρομολογίου Μούτελη – Σπιάτζα – Αντλιοστάσιο, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που παρουσιάζει ο δρόμος στην περιοχή Λέτρινα, συγκεκριμένα στα σημεία Νο 6-8 και Νο 19-21.

Σύμφωνα με σχετική επιστολή που απεστάλη από τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αριστοτέλη Οικονομόπουλο προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου, αλλά και κοινοποιήσεις σε αρμόδιες υπηρεσίες, έχει υποχωρήσει ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος που συνδέει τη Σπιάτζα με τη Μούτελη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρός κίνδυνος για τη διέλευση των λεωφορείων και την ασφάλεια των επιβατών, οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό είναι μαθητές σχολείων της περιοχής.

Το ΚΤΕΛ τονίζει πως «μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία αποκατάσταση της βατότητας, και ως εκ τούτου από σήμερα το συγκεκριμένο δρομολόγιο διακόπτεται προσωρινά, μέχρι να υπάρξει γραπτή ενημέρωση για την αποκατάσταση της ασφαλούς διέλευσης».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος