Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και την δεύτερη συνολικά σε τρία ματς, πέτυχε ο ΠΑΟ Βάρδας στο Αιτωλικό επί του τυπικά γηπεδούχου Μεσολογγίου με 2-1. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου είναι πλέον με 6 βαθμούς στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τους 4 πρωτοπόρους που έχουν 7 βαθμούς.
Μετά από ένα άκαρπο α’ ημίχρονο όλα κρίθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο.
Στο 47΄ο Παμβουπρασιακός είχε χαμένο τετ α τετ με τον Λαθύρη και στο 55’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Μιχαλόπουλος το εκτέλεσε άουτ.
Στο 63΄ο ΠΑΟΒ πήρε το προβάδισμα, με σουτ μέσα από την περιοχή του Διονυσόπουλου και τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Λαθύρης κι έκανε και το 0-2.
Στο 77΄είχαμε το τρίτο πέναλτι το οποίο δόθηκε στο παιχνίδι. Για τους γηπεδούχους, το οποίο και εκτέλεσε αυτή τη φορά εύστοχα ο Πλαστήρας μειώνοντας σε 1-2.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος