Χριστούγεννα και πάλι στον Πύργο

Ξεκίνησε χθες και επίσημα η εορταστική περίοδος στον Δήμο Πύργου. Πλήθος κόσμου, άνθρωποι όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως μικρά παιδιά, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Πύργου, όπου στήθηκε ένα “μαγικό” σόου με πολλά παιχνίδια, εκπλήξεις, χορό και γιορτινές μελωδίες, για να παρακολουθήσουν την τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στις 8 ακριβώς ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μετρώντας αντίστροφα έδωσε το σινιάλο και “άναψε” το χριστουγεννιάτικο δέντρο στέλνοντας τις ευχές του σε όλον τον κόσμο, ενώ δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό.

Από νωρίς το απόγευμα ξυλοπόδαροι βρέθηκαν στην πλατεία ανάμεσα στα παιδιά παίζοντας μαζί τους, ενώ παράλληλα επιδέξιοι ζογκλέρ έδωσαν ένα μοναδικό σόου με φωτιές και πύρινα χούλα χουπ. Λίγο αργότερα η σχολή χορού «ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ» μάγεψε το πλήθος με τα χορευτικά της μπροστά από το δέντρο.

Τη σκυτάλη πήρε  η Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων», που ξεκίνησε από τους δρόμους της πόλης και κατέληξε στην πλατεία γεμίζοντας με χριστουγεννιάτικες μελωδίες τη βραδιά, που έκλεισε με συναυλία από την Πέννυ Μπαλτατζή και την ορχήστρα της, ερμηνεύοντας τα δικά της τραγούδια καθώς και διάσημα χριστουγεννιάτικα τραγούδια ξένων καλλιτεχνών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος