Αρχαία Ολυμπία: Πληρωμές προκαταβολών για ζημιές από τις πυρκαγιές

Από σήμερα θα αρχίσουν να μπαίνουν στους λογαριασμούς των πυρόπληκτων του Δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας που είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες οι προκαταβολές των αποζημιώσεων για τις ζημιές που υπέστησαν από τις φωτιές του Αυγούστου.

Αυτό ανακοινώθηκε στην διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα με την συμμετοχή του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου, των Γενικών Γραμματέων Οικονομικής Πολιτικής Νικόλαου Κουλουχέρη και Δημοσίων Επενδύσεων – Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης Δημήτρη Σκάλκου καθώς επίσης και του Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Επίσης στην σύσκεψη πήραν μέρος οι Πρόεδροι του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος και του Σωματείου «Διάζωμα» Σταύρος Μπένος, η βουλευτής Ηλείας και πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Δρ Διονυσία –Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και οι βουλευτές Ηλείας Κώστας Τζαβάρας και Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Όπως έγινε γνωστό στην ίδια σύσκεψη, οι πληρωμές των πληγέντων θα ξεκινήσουν ακόμη και από σήμερα για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες με λογαριασμούς στην πρώην Αγροτική Τράπεζα και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν πληρωμές προκαταβολών και για όσους δεν είναι κυρίως αγρότες αλλά έχουν κατεστραμμένες εκτάσεις μέχρι τον Ιούνιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος