Απεργία αύριο στην αγορά της Ηλείας με δύο συγκεντρώσεις

Συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τις αυριανές συγκεντρώσεις και τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματίσει οι εμπορικοί σύλλογοι Ηλείας και η εστίαση, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, παρουσία του προέδρου Ηλία Ξανθούλη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσου, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας Νίκου Σιαψάλη, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων και αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου κ.α. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Νικολούτσος τόνισε για ακόμα μια φορά ότι το Επιμελητήριο Ηλείας είναι στο πλευρό της εστίασης και του εμπορίου, στηρίζοντας τα αιτήματά τους, ενώ ο κ. Σιαψάλης καλεί τους πολίτες την ημέρα της κινητοποίησης να μην πραγματοποιήσουν καμία αγορά.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Ξανθούλης, στον Πύργο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, αύριο στις 11 το πρωί, και αν είναι εφικτό θα ακολουθήσει πορεία προς την Π.Ε. Ηλείας όπου και θα παραδοθούν τα αιτήματα των εμπόρων προς τον αντιπεριφερειάρχη.

Αντίστοιχα, την ίδια ημέρα στην Αμαλιάδα, σύμφωνα με τον κ. Σιαψάλη, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 8:30 το πρωί στη Σκακιέρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος