Ανδραβίδα: Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Πολεμικής Αεροπορίας  στην 117 ΠΜ 

Με δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος στην  Αεροπορική βάση 117ΠΜ Ανδραβίδας ο Προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελος Μιχαήλ και μάλιστα οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και κορυφώθηκαν χθες το πρωί με τον επίσημο εορτασμό  παρουσία των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της περιοχής.

Το  αεροδρόμιο  ήταν ανοιχτό για το κοινό  από το περασμένο Σάββατο, όπου εκατοντάδες κόσμου, μικροί και μεγάλοι, ακόμα και σχολεία και νηπιαγωγεία,  που επισκέφθηκαν την  στατική και φωτογραφική έκθεση  πλαισιωμένη από αεροσκάφη και λοιπά οπλικά συστήματα και μέσα που υποστηρίζουν τις πτήσεις (π.χ προσομοιωτής πτήσεων). Ειδικευμένο προσωπικό παρείχε πληροφορίες για τα εκθέματα, ώστε ο επισκέπτης να έχει μια συνοπτική του τρόπου με τον οποίο η Πολεμική Αεροπορία καλείται να εκπληρώσει την αποστολή της.

Ανδραβίδα: Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Πολεμικής Αεροπορίας  στην 117 ΠΜ 

Χθες, στις 11.30 το πρωί τελέστηκε στην 117ΠΜ η επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης, Αθανάσιου Β’ και ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, παρουσία όλων των αξιωματούχων της αεροπορικής βάσης και των μονίμων στρατιωτικών.

Την  Περιφέρεια και την ΠΕ Ηλείας εκπροσώπησε στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Ανδραβίδας,  ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, ο οποίος τόνισε σε δήλωσή του «Σήμερα είναι Ημέρα Τιμής για τους άγρυπνους φρουρούς των εναέριων συνόρων της χώρας μας αλλά και συγκίνησης για όσους «έπεσαν» στο καθήκον. Χρόνια πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία!»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος