Αμαλιάδα: Βρέθηκε τμήμα ανθρώπινου κρανίου σε κατάσβεση πυρκαγιάς

Τμήμα ανθρώπινου κρανίου και οστά ανακάλυψαν χθες βράδυ οι πυροσβέστες στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή Αμαλιάδας και ειδικότερα στην τοποθεσία «Κρινέικα».

Μετά το αρχικό σοκ από το μακάβριο θέαμα οι πυροσβέστες ενημέρωσαν την Αστυνομία και τις υπόλοιπες αρμόδιες υπηρεσίες και τα οστά θα εξεταστούν από ιατροδικαστή στην Πάτρα για να προσδιοριστούν και τα χαρακτηριστικά φύλου και ηλικίας.

Τα οστά, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν στις παρυφές δρόμου σε δασική έκταση για αυτό και διερευνάται αν ήταν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή αν είχαν προσφάτως μεταφερθεί σε εκείνο το σημείο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος