Το έργο «Φούστα – Μπλούζα», παρουσιάζουν από σήμερα έως τις 31 Μαρτίου (πλήν 23 & 27), στον Πολυχώρο Πολιτισμού δήμου Ήλιδας, τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Ήλις».
Ο ταλαντούχος θίασος, καθώς και όλοι οι συντελεστές της ομάδας, εργάστηκαν πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες, εστιάζοντας και στην παραμικρή λεπτομέρεια, και απόψε ήρθε η στιγμή να ανέβουν στη σκηνή του Πολυχώρου και να «συστηθούν» με το κοινό, με την μοντέρνα φαρσοκωμωδία καταστάσεων των Ρέππα – Παπαθανασίου, που τίθεται ενάντια στον ρατσισμό, υπερασπίζεται την ελευθερία του ατόμου και σατιρίζει τις προκαταλήψεις μας όσον αφορά τον έρωτα.
Παράλληλα, γνωστοποίησαν και τον διαγωνισμό που θα τρέχει κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, με δώρο ένα ταξίδι στην Κέρκυρα. Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να κρατήσουν το εισιτήριο τους, και στις 31/03 σε live μετάδοση από το θέατρο ένα τυχερός ή μια τυχερή θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Κέρκυρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων με όλα τα έξοδα πληρωμένα (το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα).
Όσο αφορά το έργο, πρόκειται για μια καλογραμμένη, σύγχρονη κωμωδία, μια «φάρσα», με θέμα το παιχνίδι των δύο φύλων στην ανεξιχνίαστη περιοχή του έρωτα, όπου τα όρια του αρσενικού και του θηλυκού μπερδεύονται.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος