Αμαλιάδα: 14χρονο αγόρι πυροβόλησε κατά λάθος την 10χρονη αδελφή του με το όπλο του παππού τους

Στιγμές τρόμου εξελίχθηκαν νωρίτερα το πρωί στην Αμαλιάδα, όταν ένα 14χρονο αγόρι πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την αδερφή του, περίπου 10 ετών η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, συνοδεία της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά έπαιζαν έξω από το σπίτι τους, σε ένα παρκάκι, όταν ο 14χρονος βρήκε μέσα στο σπίτι, το κυνηγετικό όπλο του παππού τους. Χωρίς να γίνει αντιληπτός από την μητέρα του που εκείνη την ώρα ήταν μέσα στο σπίτι, βγήκε έξω και πάνω στο παιχνίδι πυροβόλησε την αδερφή του στον μηρό καθώς, το όπλο ήταν γεμάτο.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, διακομίστηκε, συνοδεία Αστυνομίας, στο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το 10χρονο κοριτσάκι μπαίνει αυτή την ώρα στο χειρουργείο και το διαμπερές τραύμα στον μηρό του, είναι πολύ σοβαρό σύμφωνα με τους γιατρούς. Παράλληλα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρατείται για την ώρα ο παππούς των παιδιών όπως και ο 14 χρονος αδερφός της και εξετάζονται για το περιστατικό.

Η μητέρα βρίσκεται με το κορίτσι της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος