Τρεις συλλήψεις και πρόστιμα σε beach bar στην Κάτω Αχαΐα

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σε beach bar στη Κάτω Αχαΐα. Εκατοντάδες νέοι, ο ένας πάνω στον άλλο, χόρευαν σε ρυθμούς Hip-hop μουσικής, αδιαφορώντας για τα μέτρα προστασίας. Οι ιδιοκτήτες του beach bar, διαφήμιζαν μάλιστα το πάρτι μέσα από τα social media τονίζοντας ότι η προσέλευση θα γινόταν μόνο με κράτηση.

Οι συλλήψεις έγιναν καθώς δύο εργαζόμενοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα βιβλιάρια υγείας και άδεια εργασίας.

Παράλληλα επιβλήθηκαν τα ανάλογα πρόστιμα των 150 ευρώ για την μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ενώ διαπιστώθηκε ότι στο χώρο είχαν τοποθετηθεί παραπάνω σετ με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας, από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως προσωρινά υπεύθυνος στερούμενος αδείας εργασίας και είχε αναπτύξει καθ΄υπέρβαση επί του κοινόχρηστου χώρου του αιγιαλού (60) ομπρέλες με(120) ξαπλώστρες. Παράλληλα απασχολούσε δύο γυναίκες οι οποίες στερούνταν κατά περίπτωση άδεια εργασίας και πιστοποιητικά υγείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος