Τρεις συλλήψεις και άλλες τέσσερις δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία σε Πάτρα, Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Στο σχηματισμό επτά δικογραφιών και την σύλληψη τριών ατόμων για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα προχώρησαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας.

Ειδικότερα, στην Πάτρα συνελήφθη αργά χθες το βράδυ ένας άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, ότι την χτύπησε με πιάτα στο κεφάλι προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Σε άλλη περίπτωση συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλε ο γιος του για ενδοοικογενειακή απειλή.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του για πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βίας σε βάρος του ανήλικου τέκνου τους. Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός ότι στις 17-12-2023 και στις 07-04-2024 την εξύβρισε και την απείλησε. Από την αστυνομία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος και ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφος του ότι στις 05-04-2024 της απέστειλε μηνύματα και προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Στην Αιτωλοακαρνανία, δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η κόρη του, αναφέροντας ότι προχθές το απόγευμα, στο Αγρίνιο, της έσπασε με ξύλο δύο δάχτυλα του δεξιού χεριού της, ενώ επιπλέον την απείλησε.

Επίσης, στο Μεσολόγγι συνελήφθη, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η ανιψιά του, αναφέροντας ότι τη χτύπησε με κλωτσιά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους εισαγγελείς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος